“Челсі” уклав семирічний контракт із 19-річним аргентинцем

“Челсі” оголосив про перехід захисника “Бока Жуніорс” Аарона Ансельміно.

Аргентинський гравець підписав з лондонським клубом семирічний контракт, але сезон 2024/25 він проведе у “Бока Жуніорс” на правах оренди. За інформацією ЗМІ, сума трансферу Ансельміно становила 25 мільйонів євро.

Ансельміно – центральний захисник. За першу команду клубу з Буенос-Айреса він виступає з січня поточного року. З того часу 19-річний захисник зіграв дев’ять матчів, записавши на свій рахунок один забитий гол.

У минулому розіграші чемпіонату Аргентини “Бока Жуніорс” посіла сьоме місце. У нинішній кампанії команда Дієго Мартінеса посідає 13 місце після дев’яти турів.

Цього літа “Челсі” вже підписав 17-річного таланту “Палмейраса” Вілліана Естевао, 18-річного нападника “Астон Вілли” Омарі Келлімена та його ровесника, форварда “Барселони” Марка Гую. Також гравцями “синіх” стали: 25-річний півзахисник Кірнан Дьюсберрі-Голл, що перейшов з “Лестера”, захисник “Янг Бойз” Ренату Вейга і голкіпер “Вільярреала” Філіп Йоргенсен.

Лондонці, у складі яких виступає український вінгер Михайло Мудрик, посіли шосте місце у минулому сезоні АПЛ. Після цього в команді відбулася зміна тренера – замість Маурісіо Почеттіно “Челсі” очолив Енцо Мареска. “Сині” відкриють сезон 18 серпня, коли у стартовому турі АПЛ вдома зіграють проти “Манчестер Сіті”.

Читайте також: