Останні новини

Кухарик та Трунов не зуміли пробитися до півфіналу Олімпіади-2024

- 06 Серпня 2024, 21:08

Українці Олег Кухарик та Ігор Трунов не змогли скористатися другим шансом кваліфікуватися у півфінал у веслуванні байдарок-двійок на 500 метрів серед чоловіків на Олімпіаді-2024.

Нагадаємо, раніше вони не пробилися напряму у півфінальну стадію, посівши третє місце у своєму кваліфікаційному заїзді. Згідно з регламентом, українські спортсмени перемістилися до іншого етапу кваліфікації та спробували свої сили на етапі чвертьфіналу.

Путівку до півфіналу Кухарику та Трунову отримати так і не вдалося. Показавши час 1:29.68, вони посіли шосте місце у своєму заїзді. Для прохідної четвертої позиції Олегу та Ігорю не вистачило 0,22 секунди.

Раніше Кухарик та Трунов у складі збірної України виступили у змаганнях байдарок-четвірок на дистанції 500 метрів. Українська четвірка з другої спроби пройшла у півфінал на цій дистанції.

Літні Олімпійські ігри-2024 завершаться 11 серпня. На змаганнях розігруються 329 комплектів нагород у 32 видах спорту. Україну в Парижі представляють 140 спортсменів у 23 видах спорту – це найменше представництво “синьо-жовтих” за час виступів на Олімпіаді.

Читайте також:

По темі