Артем Довбик замість “Атлетіко” може перейти у “Рому”

Український нападник “Жирони” Артем Довбик досяг домовленості з італійською “Ромою” щодо умов переходу до клубу. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Х повідомив італійський спортивний журналіст Ніколо Скіра.

Раніше найближчим до підписання українця був мадридський “Атлетіко”. За інформацією Скіри, Артем навіть мав усні домовленості щодо контракту.

Однак пізніше футболіст зацікавився іншою пропозицією від “Роми”, яка наразі шукає заміну Ромелу Лукаку. Нещодавно бельгієць покинув клуб після закінчення орендної угоди і повернувся в “Челсі”.

Ніколас Скіра повідомив, що Артем Довбик досяг успіху в переговорах з римським клубом. За його інформацією, українець підпише п’ятирічний контракт. Очікується, що річна зарплата Довбика становитиме 3 мільйони євро, що на 500 тисяч євро перевищує попередню пропозицію від мадридського “Атлетіко”.

Незважаючи на те, що “Атлетіко” вже домовився з “Жироною” про трансфер українця за 40 мільйонів євро, італійський клуб готовий перебити цю пропозицію та придбати Довбика.

У минулому сезоні Довбик зіграв 39 матчів за Жирону, у яких забив 24 голи та віддав 10 гольових передач. Артем став найкращим бомбардиром Ла Ліги сезону-2023/2024, за що отримав трофей Пічічі.

Читайте також: