Французький “Бордо” Ігнатенка припинив своє існування: відома причина

Французький футбольний клуб “Бордо”, в якому виступає український півзахисник Данило Ігнатенко, оголосив про відмову від свого професійного статусу після пониження до третього дивізіону чемпіонату Франції.

Минулого сезону клуб виступав у Лізі 2, але через значні фінансові труднощі і багатомільйонні борги Французька федерація футболу відправила його до третього дивізіону.

Спочатку “жирондинці” запевняли, що попри пониження не планують припиняти діяльність клубу. Однак згодом, клуб повідомив федерацію про намір не продовжувати свою професійну ліцензію.

Це рішення було ухвалене до винесення остаточного вердикту суду щодо фінансового стану клубу. Внаслідок цього контракти з усіма гравцями, в тому числі з українцем Данило Ігнатенком, було розірвано. Наразі невідомо до якого клубу доєднається хавбек.

Українець Данило Ігнатенко перейшов до клубу в січні 2022 року. Спершу він поїхав до Франції на правах оренди з “Шахтаря”, але вже в червні підписав повноцінний контракт. На рахунку Ігнатенка 81 матч за “Бордо”, чотири забиті голи та п’ять асистів.

Читайте також: