Кам‘янське готується до легкоатлетичного пробігу

19 червня у Кам’янському відбулася нарада Управління молоді та спорту, за участі тренерів з легкої атлетики та фахівців “ККПВ”, з приводу організації легкоатлетичного пробігу.

Під час зустрічі начальник Управління молоді та спорту, Едуард Коряк, оголосив про призначення головного судді – Сергія Андросовича, тренера “ДЮСШ №3”, який буде давати старт змаганням. Крім того, було узгоджено й склад команди суддів, що підведуть підсумки.

Нагадаємо, що легкоатлетичний пробіг під гаслом “Разом до перемоги” відбудеться вже в цю суботу, 24 червня о 18:00 на лівобережній набережній.

У мешканців правобережної частини міста, які бажають взяти участь у пробігу, буде можливість скористатися спеціальними автобусами. Вони відправлятимуться від площі Петра Калнишевського (ЦУМ) о 17:00.

Професійні спортсмени, що бігтимуть 5 кілометрів, будуть розподілені на три вікові категорії: до 40, 40 + та 60 +. В кожній з них, визначать трьох переможців, які отримають медалі та подарункові сертифікати від міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола”.

Перед початком заходу також пройде лотерея, де всі учасники матимуть змогу випробувати свою удачу та виграти цінні призи.