“Минай” підписав півзахисника Ярослава Рязанцева

“Минай” оголосив про перехід півзахисника Ярослава Рязанцева, який виступав минулого сезону за команду “Ворскли” U-19. Тривалість договору між сторонами не розголошується. У складі закарпатців 19-річний півзахисник виступатиме під 91-м номером.

Минулого сезону за “Ворсклу” U-19 Рязанцев провів чотири матчі. Також у його послужному списку є виступи за ФК “Миколаїв” та грузинську “Гагру”.

Цього міжсезоння “Минай” вже підписав на постійній основі нападника “Олександрії” Єгора Гунічева, який минулого сезону виступав за закарпатців на правах оренди. Згодом команда Желька Любеновича запросила півзахисника “Буковини” Єгора Шалфєєва, а також підписала ще одного гравця “Буковини” – захисника Владислава Дворовенка. Ще одним новачком “Миная” став екс-захисник “Поділля” Дмитро Пріхна.

“Минай” готується до старту у “турнірі чотирьох” за право зайняти вакантне місце в УПЛ після зняття “Дніпра-1”. Завтра, 26 липня, команда Желько Любеновича у Рівному зіграє проти першолігового “Епіцентру”. У разі успіху на неї чекатиме фінальний матч із переможцем пари “Лівий берег” – “Металіст 1925”.

Читайте також: