Четверо гравців БК “Прометею” припинили свою співпрацю з клубом

БК “Прометей” оголосив про відхід чотирьох гравців: капітана команди Дмитра Головчика, двох центрових Дмитра Лихого та Антона Стурова, а також форварда Даніїла Пирогова.

В той же час, клуб підписав атакувального захисника Сергія Старцева, який раніше вже мав досвід виступів за БК “Прометей”. Останній же сезон 27-річний гравець провів у складі “Прикарпаття-Говерли” – у 31-му матчі він набирав у середньому 16,3 очка (5-й показник у Суперлізі), віддавав 4,5 передачі та робив 3,9 підбирання.

Нагадаємо, у 2023-му році клуб із Кам’янського зіграв основним складом у Латвійсько-Естонській баскетбольній лізі та вдруге поспіль став її чемпіоном. Паралельно команда під керівництвом Ронена Гінзбурга грала у Єврокубку. При цьому “Прометей” дублюючим складом (виключно з українських гравців) заявився у Вищу лігу України і легко її виграв, досягши виходу до Суперліги за спортивним принципом.

Після закінчення сезону керівництво клубу вирішило зосередитись на українській Суперлізі. Як було оголошено, основу команди становитимуть українські гравці, які виступали у Вищій лізі. При цьому “Прометей” наступного сезону не виступатиме в європейських турнірах, а гравці, які базувалися в Ризі, наразі відкриті для пропозицій інших команд.

Читайте також: