Олімпіада-2024: Ірак проти України – де дивитися та прогнози букмекерів

У середу, 24 липня, збірна України з футболу проведе перший матч на Олімпіаді-2024. Суперником команди Руслана Ротаня в груповому етапі буде команда Іраку.

Поєдинок відбудеться у Ліоні на стадіоні “Парк Олімпік Ліонне”. Початок матчу заплановано на 20:00 за київським часом.

Україна вперше в історії буде представлена у футбольному турнірі Олімпіади. Путівку на Ігри “синьо-жовті” отримали завдяки тому, що молодіжна збірна України (U-21) дійшла до півфіналу Євро-2023.

Де дивитися матч Ірак – Україна

Матч збірної України на Олімпіаді можна переглянути в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, а також на телеканалі та сайті Суспільне Спорт. Також гру можна дивитися на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ на каналі Суспільне Спорт.

Прогнози букмекерів на матч Ірак – Україна

Букмекери вважають збірну України фаворитом майбутнього поєдинку. Коефіцієнт на перемогу “синьо-жовтих” становить 1,84, на нічийну гру – 3,65, а на перемогу Іраку – 5,40.

Чоловічий футбольний турнір Олімпійських ігор 2024 року відбудеться з 24 липня по 9 серпня у семи містах Франції: Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці та Нанті.

Після матчу з Іраком команда Ротаня 27 липня у Сент-Етьєні зустрінеться з командою Марокко, а груповий раунд завершиться 30 липня матчем у Ліоні проти збірної Аргентини.

Зазначимо, що до плейоф вийдуть дві найкращі команди з кожної групи. Якщо “синьо-жовті” зможуть пробитися до чвертьфіналу, то там змагатимуться з представником групи А (Франція, США, Гвінея, Нова Зеландія).

Читайте також: