Вондроушова пропустить ОІ-2024 через травму

Чеська тенісистка Маркета Вондроушова офіційно оголосила, що пропустить Олімпіаду-2024 у Парижі.

“Я до останнього сподівалася, що зможу зіграти хоча б у парному розряді, але проблеми з рукою не дозволять мені це зробити. Зараз я концентруватимуся на тому, щоб відновитися до US Open, і вболіватиму за всіх чеських спортсменів у Парижі на відстані”, – написала Маркета.

18-та ракетка світу планувала зіграти в парній сітці паризького турніру разом зі співвітчизницею Кароліною Муховою, яка входить до топ-30 рейтингу WTA.

Нагадаємо, раніше Вондроушова сенсаційно поступилася іспанці Джессіці Боусас Манейро в першому колі Вімблдону – турніру, який чешка вигравала минулого року. Перед цим Маркета не змогла дограти матч другого кола на турнірі у Берліні у другій половині червня.

На попередній Олімпіаді в Токіо Вондроушова дійшла до фіналу в жіночому одиночному розряді, де поступилася швейцарці Белінді Бенчич.

Щодо українських тенісисток на ОІ-2024, то ще на початку червня підтвердили свою участь у одиночному розряді Марта Костюк, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська. Через деякий час було підтверджено ліцензію для Ангеліни Калініної. У парному розряді нашу країну в Парижі представлять Костюк та Ястремська, а також сестри Людмила та Надія Кіченок.

Читайте також: