Ілля Забарний підписав новий контракт із “Борнмутом”

Ілля Забарний підписав новий контракт з клубом англійської Прем’єр-ліги “Борнмут”. Про це повідомили на офіційному сайті клубу.

Захисник збірної України залишиться у “Борнмуті” принаймні до літа 2029 року, оскільки нова угода була підписана на один рік довше за попередню, що закінчувалася влітку 2028-го.

Нова угода стала наслідком результату сезону 2023/24. Уболівальники “Борнмута” визнали 21-річного Забарного найкращим футболістом року, а також номінували його на місце центрбека в символічній збірній сезону АПЛ.

У своєму першому повному сезоні в Прем’єр-лізі українець пропустив лише один матч, в усіх інших поєдинках виходячи на поле на 90 хвилин. Забарний став лідером “вишень” за ігровим часом у чемпіонаті та допоміг клубу досягти рекорду в 48 очок у Прем’єр-лізі.

Минулого сезону “Борнмут” фінішував на 12-му місці в таблиці, повторивши свій другий найкращий результат в історії виступів у найвищому дивізіоні. Забарний провів 42 матчі за “вишень” у сезоні 2023/24, забивши один гол.

Новий сезон Прем’єр-ліги розпочнеться 17 серпня, і для “Борнмута” це буде вже третій поспіль сезон в елітному дивізіоні.

Читайте також: