Ерлінг Холанд хоче підписати контракт з “Реалом”

Зірковий форвард норвезької збірної та “Манчестер Сіті” Ерлінг Холанд, прийняв рішення покинути англійський клуб. За даними джерел, 23-річний гравець прагне перейти до мадридського “Реала”, одного з найсильніших клубів світу.

Нападник “містян” після завершення свого контракту з “Сіті”, який закінчиться влітку 2027 року, планує перебратися до Мадрида як вільний агент. Ерлінг захоплюється ідеєю грати разом з такими футболістами, як Беллінгем, Вінісіус та Мбаппе.

Рішення залишити “Манчестер Сіті” Холанд прийняв після того, як дізнався про можливий відхід головного тренера Пепа Гвардіоли у 2025 році. Іспанський фахівець ймовірно очолить збірну Іспанії.

В минулому сезоні Ерлінг Холанд провів 45 матчів за “Сіті” у всіх турнірах, відзначився 35 голами і віддав 6 результативних передач.

У Лізі чемпіонів норвезький футболіст разом з командою програв у 1/4 фіналу мадридському “Реалу”. Відмінний виступ українського воротаря Андрія Луніна, який відбив два пенальті у серії, допоміг “вершковим” пройти далі.

Читайте також: