“Прометей” дізнався суперників у відборі Ліги чемпіонів з волейболу сезону 2024/25

Чемпіон України з волейболу “Прометей” дізнався своїх суперників у відборі Ліги чемпіонів сезону 2024/25.

За результатами жеребкування, “Прометей” розпочне свій виступ у Лізі чемпіонів з попереднього раунду кваліфікації разом з кіпрською “Омонією” та латвійським “Єкабпілсом”. Ці три команди проведуть мінітурнір, а два його переможці пройдуть у перший раунд кваліфікації. Матчі мінітурніру відбудуться у період з 10 по 12 вересня.

У разі перемоги у мінітурнірі “Прометей” зіграє із сербською “Црвеною Звездою”, у разі фінішу на другому місці – зі швейцарським “Шоненвердом”. Ці матчі відбудуться 17-19 та 24-26 вересня.

Ще три українські волейбольні клуби дізналися своїх суперників у Кубку виклику. На стадії 1/32 фіналу “Епіцентр-Подоляни” зіграють з естонським “Пярну”, “Решетилівка” протистоятиме фарерському “Клаксвіку”, а “Житичі-Полісся” – естонському “Тарту”. Матчі цієї стадії відбудуться 8-10 та 15-17 жовтня відповідно.

У разі проходу до 1/16 фіналу суперником “Епіцентру-Подолян” буде болгарський “ЦСКА Софія”, суперником “Решетилівки” – бельгійський “Менен”, а “Житичі-Полісся” у разі успіху на стадії 1/32 фіналу далі протистоятимуть сербській “Караджорджі”. Матчі 1/16 фіналу Кубка виклику відбудуться 12-14 та 19-21 листопада відповідно.

Зазначимо, що Україна не буде представлена у жіночих єврокубкових турнірах з волейболу у сезоні 2024/25.

Читайте також: