“Будемо працювати на максимумі”: Ротань про цілі української збірної на Олімпійських іграх

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу, Руслан Ротань, поділився цілями команди на Олімпійських іграх 2024 у Парижі. Його слова цитує інтернет-видання “Збірна”.

“Повірте, на першому місці для нас — це наша країна і нам випала велика честь представити Україну на Олімпіаді. Я не хочу зараз давити на наших гравців і ставити якісь недосяжні задачі. У першу чергу ми повинні якнайкраще підготуватися до Олімпіади, а на самих Іграх будемо ставити завдання поетапно. Перша ціль — достойно зіграти з Іраком у стартовому турі. Будемо працювати на максимумі, щоб досягнути результату, який нас влаштує.

Ми хочемо прославляти Україну, щоб нас всі запам’ятали та зрозуміли, що коїться в нашій країні. Наші результати повинні показати, що в нас сильна країна, яка б’ється не тільки з орками, але й на спортивному фронті”, — сказав тренер.

Зазначимо, що напередодні головний тренер олімпійської збірної оголосив заявку України на Ігри.

На груповому етапі турніру українці змагатимуться з командами Аргентини, Марокко та Іраку. Перший матч Україна проведе 24 липня проти Іраку, початок о 20:00 за київським часом.

Читайте також: