Усик назвав однозначного фаворита бою Джошуа-Дюбуа

21 вересня відбудеться поєдинок двох представників хевівейту Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Даніеля Дюбуа (21-2, 20 KO). Ареною для івента стане лондонський стадіон “Вемблі”.

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександр Усик назвав фаворита цього бою. Він впевнений, що Дюбуа дуже далеко до рівня Джошуа.

“Я ставлюся до Даніеля Дюбуа з повагою. Нехай він колись стане чемпіоном. Але вони з Джошуа різні боксери. Чесно кажучи, я не думаю, що Дюбуа зможе досягти рівня Джошуа. Мені шкода, що я це кажу, але це правда”, – сказав Усик у коментарі для SecondsOut Boxing News.

На кону поєдинку Джошуа та Дюбуа буде стояти титул IBF, від якого відмовився Усик. Переможець бою зустрінеться з переможцем реваншу Усик-Ф’юрі, який заплановано на 21 грудня.

Нагадаємо, в червні Дюбуа у восьмому раунді завершив бій із Філіпом Хрговичем. Британський суперважковаговик завоював титул “тимчасового” чемпіона IBF. Джошуа в останньому бою здобув перемогу над екс-чемпіоном світу в UFC Френсісом Нганну.

Читайте також: