Яремчук пропустив стартовий збір “Брюгге” перед новим сезоном

Форвард збірної України Роман Яремчук не включений до складу “Брюгге” на стартовий збір перед сезоном 2024/25, про що повідомила пресслужба бельгійського клубу.

Яремчук є гравцем “Брюгге”, але минулий сезон провів у складі іспанської “Валенсії”. Після закінчення клубного сезону нападник мав взяти участь у чемпіонаті Європи зі збірною України, а потім повернутися до бельгійського клубу.

У вівторок, 9 липня, “Брюгге” оприлюднив список з 31 футболіста, які приїхали на стартовий збір до Нідерландів. Прізвище Яремчука у цьому списку відсутнє.

Причина відсутності Яремчука у зборі “Брюгге” не повідомляється. Проте на початку липня видання Relevo інформувало про інтерес до українця з боку італійської “Болоньї” та французького “Бреста”. Також видання зазначило, що сам футболіст прагне повернутися до “Валенсії”.

На Євро-2024 Яремчук взяв участь у всіх трьох матчах. У грі проти Словаччини український форвард забив переможний гол, який потрапив до списку претендентів на найкращий гол другого туру.

Яремчук провів повний сезон у “Брюгге”: зіграв 33 матчі (10 — у стартовому складі) і забив два голи. У сезоні 2023/24 він встиг взяти участь у п’яти поєдинках, де забив чотири голи, після чого грав за “Валенсію”.

Читайте також: