Нападниця збірної України Козлова підписала контракт з “Глазго Сіті”

Шотландський “Глазго Сіті” оголосив про підписання нападниці з ЖФК “Ворскла” та жіночої збірної України Ніколь Козлової. Футболістка уклала контракт з клубом на два роки.

Ніколь Козлова, 23-річна уродженка Торонто, переходить до “Глазго Сіті”, щоб продовжити свою кар’єру на заході Європи, де вона буде виступати в чемпіонаті Шотландії. Раніше вона грала за датський “Кеге” з 2021 по 2023 роки, набуваючи досвіду в міжнародних змаганнях.

Ніколь розпочала свою футбольну кар’єру у Канаді, виступаючи за кілька місцевих команд після навчання в коледжі. У 2019 році футболістка прийняла запрошення виступати за збірну України.

“По-перше, мій новий клуб дійсно проявив цікавість до моєї персони, коли пояснювали, чому саме я маю стати частиною їх проекту на сезон. “Глазго Сіті” має амбіції здобути “золото” чемпіонату, і я готова допомогти своїй новій команді у виконанні цього завдання”, – прокоментувала свій перехід футболістка.

У сезоні 2023/24 Ніколь Козлова приєдналася до “Ворскли” і зіграла 24 матчів у чемпіонаті України, де забила 23 голи. Також нападниця допомогла команді з Полтави здобути “золото” у Вищій лізі.

Читайте також: