Центрбек “Динамо” Олександр Сирота може перейти в клуб “Маккабі Хайфа”

Гравець київського “Динамо” та центральний захисник Олександр Сирота, знаходиться на порозі переходу до нового клубу. Ізраїльська команда “Маккабі Хайфа” активно веде перемовини з киянами щодо оренди 24-річного захисника.

Як повідомляє український журналіст Ігор Бурбас, сторони майже досягли угоди. А причиною можливого переходу гравця з “Динамо” є підписання клубом колумбійського захисника Браяна Себальоса.

“Ця історія із Себальйосом закриває дорогу в основу для Олександра Сироти, хоча він не був особливо гравцем основи. За моєю інформацією, Олександр Сирота зараз має дуже хорошу пропозицію з Ізраїля. Тривають перемовини, які дуже близькі до завершення і Сирота стане гравцем “Маккабі Хайфа”. З того, що я розумію, це буде річна оренда”, – зазначив Ігор Бурбас.

За даними Transfermarkt, трансферна вартість гравця оцінюється в 2 мільйони євро. “Маккабі Хайфа” пропонує оренду на один рік. Контракт Сироти з киянами розрахований до 2025 року.

У минулому сезоні Олександр Сирота взяв участь у 20 матчах УПЛ у складі київської команди, де відзначився однією гольовою передачею.

Нагадаємо, що у першому матчі сезону-2024/2025 “Динамо” зіграє проти “Олександрії”.

Читайте також: