Шакур Стівенсон викликав на поєдинок Василя Ломаченка

Американський боксер Шакур Стівенсон (22-0, 10 КО), який володіє титулом чемпіона світу за версією WBC у легкій вазі, прагне випробувати себе у бою з легендарним українцем Василем Ломаченком (18-3, 12 КО), володарем титулів IBF та IBO.

Після перемоги над Артемом Арутюняном Стівенсон з’явився на рингу в футболці з зображенням Ломаченка та його промоутера Боба Арума. Він кинув виклик українському чемпіону, закликавши його до бою.

“Передайте йому, що я кидаю йому виклик! Хіба це не буде крутий бій? Ми вийдемо на ринг і битимемося за перемогу. Це буде видовище! З технічної точки зору це буде чудовий поєдинок.

“Багато хто зараз, ймовірно, думають, що Ломаченко його легко переможе. Що цей хлопець не зможе йому протистояти. Багато хто, мабуть, не вірить у мене. Тож чому б не влаштувати цей бій? Але ж він не хоче битися”, – підкреслив американець.

Нагадаємо, що бій Стівенсона з Арутюняном тривав усі 12 раундів і закінчився перемогою американця одноголосним рішенням суддів з рахунком 119-109, 118-110, 116-112.

Читайте також: