“Манчестер Юнайтед” продовжив контракт з Еріком тен Гагом

“Манчестер Юнайтед” продовжив контракт з Еріком тен Гагом ще на один рік. Про це було оголошено на офіційному веб-сайті клубу.

Тен Гаг став головним тренером “Манчестер Юнайтед” у 2022 році. У сезоні 2022/23 команда зайняла третє місце в Прем’єр-лізі, вигравши при цьому Кубок Ліги. У наступному сезоні “Манчестер Юнайтед” зайняв восьме місце, що стало найгіршим результатом за останні 34 роки.

Проте в сезоні 2023/24 МЮ виграв Кубок Англії, що дозволило клубу здобути місце в Лізі Європи. Таким чином, під керівництвом Еріка тен Гага “Манчестер Юнайтед” за два сезони виграв два трофеї.

Ерік тен Гаг прокоментував продовження співпраці, а також про свої амбіції, які співпадають з баченням керівництва клубу.

“Я дуже радий досягти домовленості з клубом про продовження співпраці. Озираючись на минулі два роки, ми можемо з гордістю подумати про два трофеї та багато прикладів прогресу з того рівня, на якому ми були, коли я приєднався.

“Однак ми також повинні чітко розуміти, що попереду ще багато важкої роботи, щоб досягти рівня, очікуваного від “Манчестер Юнайтед”, а це означає боротьбу за титули Англії та Європи. Під час моїх дискусій з клубом ми виявили повну єдність у нашому баченні досягнення цих цілей, і ми всі рішуче прагнемо здійснити цей шлях разом”, – сказав тен Гаг.

Тренер провів 114 матчів у всіх турнірах з “Манчестер Юнайтед”. Під його керівництвом клуб виграв два титули. У сезоні 2022/23 команда дійшла до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, а у сезоні 2023/24 зупинилася на груповій стадії.

Новий сезон АПЛ для “червоних дияволів” розпочнеться 16 серпня домашнім матчем проти “Фулгема”.

Читайте також: