“Динамо” оголосило про оренду колумбійського захисника Браяна Себальйоса

Київське “Динамо” оголосило про підписання свого третього новачка цього літнього трансферного вікна. На правах оренди до команди приєднався 23-річний захисник з Колумбії, Браян Себальйос. Про це йдеться на офіційному сайті киян.

Орендна угода з бразильським клубом “Форталеза” діятиме до кінця 2024 року, з умовою, що “Динамо” зберігає першочергове право на повний трансфер гравця.

Браян Себальйос вихованець колумбійського клубу “Депортес Кіндіо” і раніше виступав за “Форталезу” та “Атлетіко Хуніор”. Він є чемпіоном Колумбії 2022/23 у складі “Хуніора” та зіграв 12 матчів у титульному сезоні. Також він представляв Колумбію у збірній U23, зокрема, взяв участь у передолімпійському турнірі в січні 2024 року.

Гравець займає позицію центрального захисника і стане шостим футболістом “Динамо” на цій позиції у поточному складі. Крім Себальйоса, “Динамо” у цьому літі також підсилилося двома українськими гравцями: півзахисником “Дніпра-1” Олександром Піхальонком і захисником “Чорноморця” Максимом Брагарою.

Новий сезон для команди під керівництвом Олександра Шовковського офіційно розпочнеться матчами проти сербського “Партизана” у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Читайте також: