Шлях до Євро-2024: прогнози та канали трансляції матчу Північна Македонія – Україна

У п’ятницю, 16 червня, збірна України з футболу зіграє відбірний матч на чемпіонат Європи 2024 проти збірної Північної Македонії. Гра відбудеться о 21:45 за київським часом на стадіоні “Тоше Проескі” у Скоп’є.

Ця зустріч стане другою для Сергія Реброва у якості головного тренера нашої команди. Попередній матч під його керівництвом був товариським поєдинком проти Німеччини, який завершився з рахунком 3:3.

Прогноз букмекерів на гру Північна Македонія – Україна

Згідно з прогнозами букмекерів, “синьо-жовті” вважаються фаворитом матчу, а коефіцієнт на їх перемогу складає 2.02. Тоді як успіх червоних левів оцінюють у 4.30. Нічийний результат – 3.60.

Де дивитися матч

Пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалах Суспільне Київ чи Суспільне Львів через цифровий ефір T2, кабельні мережі або IPTV.
Інша опція – дивитися матч онлайн на медіасервісі Megogo за відповідною підпискою.

Якщо ви бажаєте отримати текстову трансляцію зустрічі, вона буде доступна на сайті 24 Каналу. Там ви зможете ознайомитися зі звітом, переглянути відео голів та огляд гри.

Зазначимо, що останній поєдинок між Україною та Північною Македонією відбувся на чемпіонаті Європи у червні 2021 року. У цій грі українці зуміли забити два голи в першому таймі, завдяки Андрію Ярмоленку та Роману Яремчуку. Однак у другій половині матчу збірна України змусила своїх вболівальників трохи нервувати, пропустивши м’яч від Езджана Аліоскі після відбитого пенальті. Загалом, гра завершилася з рахунком 2:1 на користь нашої команди.