“Думаю, все буде добре, буду готовий”: Миколенко про свою участь на матчі з Бельгією

Лівий захисник “Евертона” та збірної України Віталій Миколенко налаштований оптимістично щодо своїх шансів відновитися до матчу третього туру групового етапу Євро-2024 проти Бельгії. Про це футболіст повідомив у коментарі порталу Sport Arena.

“Вже сьогодні, можна сказати, готувався в обоймі – це найголовніше для мене. У нас є 4 дні на підготовку до наступного матчу. Думаю, все буде добре, буду готовий. Ну ви могли сьогодні побачити, але мене не випустили. Тому як тренерський штаб вирішить, тоді подивимось. Не від мене все залежить”, — сказав Миколенко.

Захисник отримав травму на 25-й хвилині товариського матчу проти Молдови (4:0) після підкату господарів Артура Крачуна. Його замінив Олександр Зінченко. Травма не пов’язана з його попередньою травмою, отриманою в мерсисайдському дербі проти Ліверпуля.

Нагадаємо, після перемоги над словаками команда під керівництвом Сергія Реброва займає друге місце у турнірній таблиці групи E, з трьома очками.

У наступному вирішальному матчі “синьо-жовті” зіграють проти Бельгії, тоді як Словаччина зустрінеться з Румунією. Гри відбудуться 26 червня.

Читайте також: