Лунін увійшов у шорт-лист “Манчестер Сіті”

На українського голкіпера “Реала” Андрія Луніна з’явився новий претендент.

Йдеться про “Манчестер Сіті”. Керівництво “містян” розглядає українця як альтернативу Едерсону та готується зробити “Реалу” першу пропозицію.

Раніше повідомлялося, що Андрій може укласти контракт із “бланкосом” до 2029 року. Також у договорі буде прописано збільшення заробітної плати. Але згодом стало відомо, що українець має сумніви щодо доцільності продовження контракту з “Реалом”.

У випадку, якщо 25-річний воротар все ж таки відхилить пропозицію клубу, Мадрид вивчить трансферні пропозиції. У квітні повідомлялося про пропозиції українцю від “Манчестер Юнайтед”, “Баварії” та “ПСЖ” (парижани нібито були готові викласти за воротаря 18 мільйонів євро). Також на зв’язок з “Реалом” виходили й представники “Атлетіко”, “Бетіса”, “Ювентуса” та “Астон Вілли”. Останніми, хто включив Андрія до шорт-листа, стали “Арсенал” та “Ньюкасл”, які готові заплатити за українця 25 мільйонів євро.

Лунін цього сезону провів 31 матч за “Реал” у всіх турнірах. Воротар пропустив у них 32 м’ячі та 12 поєдинків відіграв “на нуль”.

“Реал” став чемпіоном Іспанії та тріумфував у Лізі чемпіонів. “Манчестер Сіті” виграв АПЛ.

Читайте також: