Збірні Словенії та Данії зіграли в нічию на Євро-2024 з футболу (відео)

У неділю, 16 червня, у рамках Євро-2024, на стадіоні “Мерседес-Бенц Арена” в німецькому Штутгарті, проходить матч першого туру групи C, де зустрілися збірні Словенії та Данії.

Перший тайм завершився єдиним голом Данії, автором якого став Крістіан Еріксен на 17-й хвилині.

Як минув другий тайм

На 53-хвилині Андраж Шпорар впав у штрафному майданчику в боротьбі із суперником, але арбітр миттєво почав відхиляти абсолютно всі спроби футболістів апелювати до нього. З моменту епізоду в штрафному майданчику вже минуло трохи часу, але суддя все ж має намір скористатись відеопереглядом. Переглянувши момент, суддя вирішив не призначати штрафного удару

Трохи згодом Віктор Крістіансен виконав подачу з флангу в штрафний майданчик, намагаючись знайти когось із партнерів по команді, але він схибив і упустив нагоду забити.

На 65-ій хвилині данці могли створити момент: Расмус Гейлунн у штрафному майданчику прийняв передачу врозріз між захисниками та відразу пробив низом по центру воріт, але Ян Облак виконав чудовий сейв.

За п′ять хвилин опісля цього, Словенія мала шанси оформити гол, Адам Гнезда Черін у воротарському майданчику вистрибнув назустріч передачі та непогано пробив головою, але м’яч полетів повз праву стійку.

Словенія усіляко намагається забити, і цього разу їй нарешті вдалося це зробити. На 78-ій хвилині Янжа випробував удачу ударом з межі штрафного майданчика. Спантеличений рикошетом, Шмайхель лише безсило спостерігав як м’яч блискавично влітає у ворота. Рахунок став 1:1.

Наприкінці гри данці могли оформити другий гол: Юльманн отримав передачу на межі штрафного майданчика та пробив по центру воріт. Проте, удар виявився недостатньо сильним і голкіпер Словенії видав легкий сейв.

Основний час добіг до кінця. Cуддя додав ще 4 хвилини, проте це нічого не змінило. Матч завершився нічиєю – 1:1.

Читайте також: