Збірні Польщі та Нідерландів розписали нічию у першому таймі матчу Євро-2024 (відео голів)

У неділю, 16 червня, збірні Польщі та Нідерландів зустрілися в матчі першого туру групи D фінальної частини Євро-2024. Збірні грають на “Фолькспаркштадіоні” у Гамбурзі.

Нідерландці почали матч з майже забитого голу вже на 2 хвилині зустрічі. Коді Гакпо підхопив м’яч після поперечної передачі в штрафний майданчик і пробив у нижній лівий кут воріт, але Войцех Щенсний виконав бездоганний сейв.

На 16-тій хвилині поєдинку збірна Польщі відкрила рахунок. Букса замкнув подачу з кутового та з близької відстані головою спокійно відправив м’яч у правий кут воріт. Рахунок стає 1:0.

Згодом збірна Нідерландів все ж змогла зрівнятися: Аке віддав передачу, адресатом якої був Гакпо і той завдав результативного удару з межі штрафного майданчика. Голкіпер Польщі не зміг врятувати команду через рикошет. Рахунок 1:1.

До кінця першого тайму обидві збірні грали на рівних, однак попри доданий час суддею (+2 хв) більше голів забити жодній так і не вдалося. Пролунав свисток – команди пішли на перерву із рахунком 1:1.

Стартові склади

  • Польща: Щенсни, Беднарек, Ківьор, Саламон, Франковскі, Урбаньскі, Романчук, Залевскі, Шиманьскі, Зеліньскі, Букса.
  • Нідерланди: Вербрюгген, Думфріс, де Врей, ван Дейк, Аке, Схаутен, Рейндерс, Верман, Сімонс, Гакпо, Депай.

 

Читайте також: