Збірна Німеччини вирвалась вперед у матчі-відкритті Євро-2024 проти Шотландії (відео голів)

У п’ятницю, 14 червня, розпочався фінальний турнір Євро-2024. У матчі-відкритті господар континентальної першості збірна Німеччини зіграє з командою Шотландії.

Вже з перших хвилин матчу Німеччина активно володіє м′ячем. Тим часом шотландці намагаються грати через навіси та закидання. Макгінн сфолив проти Міттельштедта на правому фланзі атаки.

Йозуа Кімміх виконав вбивчу передачу, після якої Флоріан Вірц пішов у прорив і результативно пробив низом з межі штрафного майданчика! М’яч влетів у сітку рикошетом від лівої стійки, оминувши голкіпера, попри всі його зусилля. 1:0!

Таким чином на 10 хвилині матчу-відкриття Євро-2024 збірна Німеччини виходить уперед із рахунком 1:0!

За кілька хвилин потому Мусіала намагався увійти з м’ячем до чужого штрафного, але шотландські захисники його зупинили. Німці дещо збавили оберти після забитого м’яча.

Згодом Роберт Андріх виконав ювелірний пас в штрафний майданчик, який мав отримати Флоріан Вірц, але Енгус Ганн чудово зорієнтувався в ситуації та не дозволив передачі дійти до адресата.

На 20-тій хвилині матчу Кай Гаверц знайшов у штрафному майданчику відкритого партнера по команді, яким виявився Джамал Мусіала і той відправив м’яч під поперечину воріт. Гол!

Збірна Німеччини лідирує із рахунком 2:0!