“Агробізнес” підписав трьох перших новачків перед сезоном 2024/25

“Агробізнес” офіційно оголосив про підписання трьох нових футболістів – захисника Данила Сидоренка, вінгера Андрія Глоби та нападника Тараса Пучковського. Ці троє стали першими підписаннями клубу з Волочиська цьогорічного трансферного літа.

25-річний Сидоренко раніше виступав за “Кристал” (Чортків), “Зірку”, “Перемогу”, польську “Тарновію” та “Кремінь”. Минулого сезону провів 21 матч у Першій лізі, забив один гол.

Його ровесник Глоба на професійному рівні грав за “Інгулець-2”, “Олександрію” (три матчі в УПЛ-2020/21), “Суми” та “Кремінь”. У сезоні 2023/24 відзначився двома голами у 27 зустрічах.

29-річний Пучковський розпочинав кар’єру в “Карпатах”, далі виступав за “Верес”, “Полтаву”, грузинський “Мерані”, “Оболонь-Бровар”, “Калуш”, “ЛНЗ”, “Епіцентр” та “Скалу-1911”. Має у послужному списку 13 матчів та один гол на рівні УПЛ, а також виступи у складі збірних України U-17 та U-21. За команду зі Стрия, яка виступає у Другій лізі, Тарас у минулому сезоні зіграв 25 поєдинків, забив чотири голи та віддав два асисти.

“Агробізнес” фінішував восьмим у Чемпіонській групі Першої ліги. У сезоні 2024/25 команда з Волочиська також зіграє у Групі А, де їй у компанію визначено ще вісім опонентів. Базова дата старту сезону у Першій лізі – 25 липня 2024 року.

Читайте також: