Досвідчені новачки в “Чорноморці”: Бутко та Рудько розпочнуть сезон з “моряками”

Тренерський штаб “Чорноморця укомплектував команду досвідченими зірками під час літнього трансферного вікна. Першими новачками стали відомі українським фанатам футболісти.

“Моряки” офіційно оголосили про підписання контрактів з голкіпером Артуром Рудьком та захисником Богданом Бутком. Терміни угод не були розголошені.

У минулому сезоні Артур Рудько виступав як другий голкіпер у складі донецького “Шахтаря”. За весь сезон він зіграв лише один матч за “гірників”. Тому не дивно, що після завершення сезону 32-річний голкіпер вирішив змінити клуб.

Зазначимо, що Рудько є вихованцем київського “Динамо”. Він також грав за “Говерлу” та мав контракт з харківським “Металістом”. Протягом певного часу Артур виступав за кордоном: з 2019 по 2022 роки він захищав кольори кіпрського “Пафоса”, а в сезоні 2022/23 – польського “Леха”.

Інший відомий новачок “Чорноморця” – Богдан Бутко, в минулому сезоні був одним з ключових гравців луганської “Зорі”. 33-річний правий захисник зіграв 14 матчів і зробив 2 асисти. Також Бутко має значний досвід у виступах за національну збірну України, зігравши 33 матчі у синьо-жовтій футболці.

Нагадаємо, що влітку “моряків” покинув вінгер Максим Брагару, який перейшов до київського “Динамо”.

Читайте також: