Український форвард Артем Довбик погодив перехід до “Атлетіко”: деталі трансферу

Форвард збірної України та клубу “Жирона” Артем Довбик домовився про майбутній трансфер до іспанського “Атлетіко”. Про це повідомив журналіст німецького Sky Sport, Патрік Берґер.

У своєму дебютному сезоні за “Жирону” 26-річний Довбик забив 24 голи у всіх турнірах, ставши найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії.

Наразі два клуби, іспанський “Атлетіко” та італійський “Наполі”, активно ведуть переговори щодо трансферу українського форварда Артема Довбика.

Однак мадридський клуб вважається головним претендентом на підписання 26-річного нападника. Минулого сезону “Атлетіко” посів лише третє місце в Ла Лізі, поступившись “Жироні”, за яку зараз виступає Довбик.

Контракт Довбика з “Жироною” містить клаусулу в розмірі 40 мільйонів євро. Якщо “Атлетіко” погодиться виплатити цю суму, Артем стане одним із п’яти найдорожчих трансферів в історії мадридського клубу.

“Атлетіко” може стати четвертим закордонним клубом у кар’єрі Довбика. Крім “Жирони”, він також виступав за данські “Мідтьюлланн” та “Сеннер’юск”, а також за молдовську “Зарю”.

Читайте також: