УАФ оголосила про чотирирічну співпрацю з АВТ Баварія

Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила про чотирирічну співпрацю з компанією АВТ Баварія. Офіційний постачальник багатьох відомих автомобільних брендів займеться логістичними питаннями збірної України, а також реалізує низку соціальних проектів.

“Співпраця з компанією АВТ Баварія є важливим кроком для команди УАФ, яка прагне надійного та прозорого партнерства. Бренд BMW зарекомендував себе як відповідальний бізнес із проукраїнською позицією. Адже з початку повномасштабної війни, залишивши ринок країни-агресора, АВТ Баварія у співпраці з United24 значну суму коштів на потреби України”, – сказав президент УАФ Андрій Шевченко.

Раніше УАФ підписала меморандум про співпрацю з Німецькою футбольною спілкою. Перший спільний проект буде зосереджений на організації літніх таборів із оздоровлення дітей із Харківської, Запорізької та інших областей України, а також на підтримці дитячих тренерів у процесі навчання.

У травні УАФ підписала подібний документ із Федерацією футболу Франції (ФФФ). У лютому Шевченко уклав меморандум про співпрацю з президентом Італійської футбольної асоціації Габріеле Гравіною. Влітку Асоціація уклала угоду про навчання та стажування українських тренерів у футбольній системі “Манчестер Сіті”.

Читайте також: