Сильні, гнучкі та вмілі: У Камʼянському пройшов чемпіонат міста зі спортивної акробатики

У п’ятницю, 7 червня, в Кам’янському на базі ДЮСШ №4 пройшов кубок та чемпіонат міста серед юнаків зі спортивної акробатики.

Участь у змаганнях взяли близько 100 спортсменів та спортсменок різного віку, які показували свої вміння в індивідуальних, жіночих парних, чоловічих парних, а також змішаних парних вправах.

На парад відкриття, аби привітати акробатів завітали почесні гості: секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова, начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮСШ № 4 Олександр Кірпа, директор ДЮСШ №1 Микита Івашина, президент Камʼянської федерації спортивної акробатики Ганна Романова, а також суддя змагань Лариса Коновалова.

– Вітаю усіх присутніх зі справжнім святом спорту! Попри виклики повномасштабної війни, завдяки нашим захисникам, ми маємо можливість спостерігати за талантами та наполегливістю наших юних спортсменів. Дякую вашим батькам, які знаходять час і ресурси для того, аби ви могли займатися спортом, а також тренерам, що вкладають у вас свою душу та знання. Бажаю всім успіхів і здійснення мрій, адже саме вони спонукають вас творити, розвиватися та перемагати, – підкреслила Наталія Ктітарова.

Як наголосив начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, зараз надзвичайно важливо підтримувати талановиту молодь, аби вона приносила здобутки в майбутньому.

– За дорученням міського голови Андрія Білоусова дозвольте привітати вас зі стартом змагань. Завдяки воїнам, які сьогодні виборюють нашу свободу та незалежність, ми маємо можливість бути присутніми у цій залі, а ви – продовжувати тренуватися і показувати свої навички на різних рівнях. Бажаю вам реалізувати все те, що ви так важко напрацьовували, а також насолодитися спілкуванням між собою та досягнутими результатами. Слава Україні, – наголосив Анатолій Івашина.

Після вітальних слів для усіх присутніх свої виступи подарували Анна Омелянчук та Богдан Караваєв.

За підсумками чемпіонату вихованці ДЮСШ № 4 показали чудові результати, виборовши 39 золотих, 22 срібні та 12 бронзових нагород.
Наприкінці кожен учасник отримав подарунки, а переможцям та призерам підготували грамоти та медалі.

Читайте також: