Довбик став “Левом матчу” Польща – Україна

Форвард збірної України Артем Довбик став “Левом матчу” з Польщею. За форварда “Жирони” проголосували 60% респондентів. Півзахисник “Дженоа” Руслан Маліновський, який посів друге місце, отримав 8% голосів, хавбек “Шахтаря” Олександр Зубков – шість.

Довбик – автор гола “синьо-жовтих” у програному 1:3 матчі. У складі збірної Польщі забитими м’ячами відзначилися Валукевич, Зелінськи та Романчук. Перед цим команда Реброва розійшлася з Німеччиною (0:0). Заключний спаринг “синьо-жовті” проведуть у Кишиневі з Молдовою. Поєдинок заплановано на 11 червня.

12 червня збірна України перебереться до Вісбадену – свого базового міста під час континентальної першості. Вісбаден – столиця федеральної землі Гессен на заході Німеччини, розташована поряд з Майнцем і Дармштадтом, неподалік Франкфурта.

На груповому етапі ЧЄ-2024 “синьо-жовті” послідовно зіграють із збірними Румунії (17 червня), Словаччини (21 червня) та Бельгії (26 червня). Матчі пройдуть, відповідно, у Мюнхені, Дюссельдорфі та Штутгарті. Україна вчетверте виступить на чемпіонаті Європи. “Наші спортсмени незмінно грають у фінальній частині континентальної першості з 2012 року.

УАФ презентувала заявку збірної на європейську першість. До її числа увійшли всі 26 гравців, які зараз знаходяться у розпорядженні Сергія Реброва. Ніхто з футболістів, які опинилися в резервному списку, не переведено до основної заявки.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Читайте також: