Лука Модрич підписав новий контракт із “Реалом”: які умови угоди

Хорватський футболіст Лука Модрич підписав нову угоду з мадридським “Реалом”.

Модрич приєднався до “Реала” у серпні 2012 року, перейшовши з “Тоттенгема”. Протягом своєї кар’єри у “вершкових”, він шість разів ставав переможцем Ліги чемпіонів, беручи участь у всіх фіналах, де його команда здобувала титул. Крім успіхів у Лізі чемпіонів, Модрич чотири рази вигравав чемпіонат Іспанії та був членом переможної команди на клубному чемпіонаті світу.

Після закінчення сезону 2023/24 “Реал” розглядав можливість підписати або Тоні Крооса, або Луку Модрича, але Кроос оголосив про завершення футбольної кар’єри після Євро-2024. Таким чином, клубу залишалося вирішити, що робити з 38-річним Модричем.

Тож, “Реал” прийняв рішення продовжити контракт хорвата ще на один сезон. Деталі угоди між футболістом та клубом будуть оголошені офіційно найближчим часом.

Які умови угоди

38-річний Лука Модрич і “Реал” підписали нову угоду до літа 2025 року. Хорват згодився на зменшення своєї зарплати, яка раніше вважалася однією з найвищих у команді. Під час обговорення цього питання з президентом Флорентіно Пересом та генеральним директором Хосе Анхелем Санчесом футболіст заявив, що його головним бажанням є залишитись у команді, незважаючи на зниження зарплати.

Модрич також прийняв нову роль у команді, яку запропонував головний тренер Карло Анчелотті: починаючи з середини сезону, він частіше виходив на заміну, ніж у стартовому складі (14 з 32 його виступів у Ла Лізі припадали на виходи з лави запасних).

У всіх турнірах за “Реал” Лука зіграв у 534 матчах, в яких забив 39 голів та віддав 86 результативних передач.

Читайте також: