У Кам’янському наймолодші продовжують змагатися за звання кращого футболіста: шукай себе на фото

У Кам’янському продовжуються ігри Відкритого чемпіонату міста з футболу серед дітей 2014-2015 років народження.

12 червня на полі з міні-футболу на базі ДЮСШ №2 відбулися одразу три матчі між командами “АФК”, тренера Вадима Грінчака, “Металург”, Віктора Шевченка та “АФК”, Олега Іванова.

Погода в цей день видалась зовсім не для гри: вітер, дощ. Та не дивлячись на це, юні спортсмени, як справжні професіонали, вийшли на поле та демонстрували свою вправність з м’ячем.

Найважче видалося команді “АФК”, тренера Олега Іванова. Протягом двох ігор у напруженій боротьбі команда боролася за перемогу, атакувала, забивала, та суперники були сильнішими. В результаті, футболісти програли два матчі.

Їх колеги – “АФК”, тренера Вадима Грінчака, показали більш якісну гру, та змогли з двох зіграних матчей одержати одну перемогу.

А от абсолютним переможцем стала команда “Металург”, Віктора Шевченка. Його команда грала напрочуд сильно та активно, постійно атакувала, і як результат – забивала у ворота суперника, та не програла жодної з двох ігор.

Слід зазначити, що юних гравців дуже підтримували їх тренери та батьки. Прийшов на матч і начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, який був у захваті від спритності маленьких кам’янчан та їх гри.

– Дуже запеклі ігри були, багато забитих м’ячів, емоції, батьків, дітей, – зазначив Е.Коряк. – Йшов дощ, але ж наші діти вже настільки мужні, що їх нічим не налякати. Вони грають, вони – майбутнє нашого спорту. Впевнений, що з цих дітей виростуть професіональні гравці, які будуть радувати нас на обласних і всеукраїнських змаганнях.

Результати матчів:

  • “Металург” – “АФК” (О. Іванов) – 3:1,
  • “АФК” (В. Грінчак) – “АФК” (О. Іванов) – 5:2,
  • “Металург” – “АФК” (В. Грінчак) – 2:0.