“Челсі” ставить під сумнів участь Мудрика в Олімпіаді: вінгер прокоментував ситуацію

“Челсі” не дозволить півзахисникам Михайлу Мудрику та Енцо Фернандесу взяти участь в Олімпіаді-2024 у Парижі, повідомляє Daily Mail.

За інформацією джерела, клуб не хоче, щоб гравці пропустили ключовий етап передсезонної підготовки під керівництвом нового головного тренера Енцо Марески.

Сам Мареска, своєю чергою, бажає мати у своєму розпорядженні всіх наявних гравців. Крім того, “Челсі” прагне уникнути додаткового ризику травм. Таким чином, Мудрик та Фернандес не зможуть зіграти за збірні України та Аргентини, які потрапили в одну групу на Олімпіаді.

Михайло Мудрик прокоментував повідомлення британських ЗМІ щодо того, що “Челсі” не відпустить його на Олімпіаду-2024. За його словами, наразі він не може ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію, оскільки сам про це нічого не знає.

“Ще нічого не знаю. Мені ніхто нічого не казав”, – заявив Михайло Мудрик.

У минулому сезоні 23-річний Мудрик виступав за Челсі у 41 матчі у всіх турнірах, де забив сім голів та віддав дві результативні передачі. Крім того, він зіграв 19 матчів за збірну України та забив два голи.

На Олімпіаді-2024 збірна України U-23 потрапила до групи В разом з командами Марокко, Аргентини та Іраку. Футбольний турнір на Іграх у Парижі відбудеться з 24 липня по 9 серпня у семи містах Франції: Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці та Нанті.

Читайте також: