Олександр Піхальонок підписав контракт із “Динамо”

Атакувальний півзахисник, 27-річний Олександр Піхальонок тепер гратиме за київське “Динамо”. Контракт з ним розрахований до літа 2029 року.

Про це повідомляє офіційний сайт Динамо”.

Олександр є вихованцем донецького “Шахтаря”, за якого він провів 8 матчів у всіх турнірах та голами не відзначався. Протягом двох сезонів виступав у складі “Маріуполя”, де зіграв 40 матчів та забив 6 голів.

Із сезону-2020/2021 грав за “Дніпро-1”, провівши за цей період за дніпрян 102 матчі та відзначившись 20 забитими м’ячами. У складі збірної України провів 8 матчів (дебютував 8 червня 2022 року в матчі Ліги націй проти Ірландії).

Олександр Піхальонок поділився першими враженнями після підписання контракту з киянами.

“Не скажу, що пропозиція від “Динамо” стала несподіванкою для мене, адже зацікавленість збоку киян була й у попередні трансферні вікна. Раніше не було конкретики, все на рівні чуток, а зараз уже “Динамо” звернулося з конкретною пропозицією, і я дуже радий приєднатися до київського клубу”, – зазначив Піхальонок.

Гравець розповів, що вже дуже чекає на матч проти Шахтаря

“Із нетерпінням чекаю матчів проти “Шахтаря” у складі “Динамо”. Ігри проти “гірників” завжди принципові, оскільки я є вихованцем донецького клубу. М’яко кажучи, в мене не склалося в “Шахтарі”, і, виходячи на поле тепер, я докладаю максимум зусиль, аби показати, як вони помилилися раніше”, – підсумував Піхальонок.

Нагадаємо, “Динамо” посіло друге місце в УПЛ, поступившись чемпіонством “Шахтарю”. Команда Олександра Шовковського гратиме у кваліфікації Ліги чемпіонів, розпочавши з другого раунду.

Читайте також: