“Боруссія” – “Реал”: де дивитися фінал Ліги чемпіонів та на кого ставлять букмекери

1 червня на лондонській арені “Уемблі” відбудеться фінал Ліги чемпіонів, у якому зійдуться дортмундська “Боруссія” та мадридський “Реал”. Іспанці боротимуться за свій 15 трофей Ліги, а німці – за другий.

“Боруссія” повертається

Німці грали у фіналі Ліги чемпіонів 11 років тому, і також на арені “Уемблі”. Тоді “Боруссія” програла “Баварії” з рахунком 1:2.

Загалом нинішній сезон для “джмелів” склався не дуже вдало, вони посіли 5 місце в чемпіонаті Німеччини, що стало для них найгіршимтпоказником з 2015 року. Проте команда Едіна Терзича показала себе чудово у Лізі чемпіонів, і хтозна, може навіть переможе.

До фіналу команда підійшла з мінімальними кадровими втратами: у лазареті лише форвард Аллер.

До речі, як пише німецька преса, перед головним поєдинком року німці провели засекречений тренувальний поєдинок проти своєї молодіжної команди. У такий спосіб дорослі трохи розслабилися та заодно ще раз потренувалися.

Непереможний “Реал”

“Реал” переміг у чемпіонаті Іспанії, і тепер націлений на перемогу в Лізі чемпіонів. Команді Карло Анчелотті довелося добре попітніти, щоб вийти у фінал. Проте вони це зробили.

До речі, Анчелотті став першим тренером, який чотири рази вигравав Кубок чемпіонів. Якщо його команда переможе “Боруссію”, то коуч отримає п’ятий трофей, як тренер. Як гравець він вигравав двічі.

На фінал не вийдуть лише двоє гравців “Реалу”: Алаба, який уже тривалий час на лікарняному та Тчуамені, який має свіже пошкодження.

Стосовно українця Андрія Луніна, то точно невідомо, чи вийде він на поле. Однак, за інформацією, що просочилася, Анчелотті має намір поставити в рамку Тібо Куртуа.

Прогнози букмекерів

Фаворитом матчу є “Реал”, адже ця команда бльш досвідчена і на її рахунку більше трофеєїв. Компанія GGBET пропонує наступні коефіцієнти: перемога “Боруссії” – 5,29, нічия – 3,18, успіх “Реала” – 1.65.

Де дивитися матч

У прямому ефірі гру покаже платформа MEGOGO.

Орієнтовні склади:

  • “Боруссія” Д: Кобель, Райєрсон, Хуммельс, Шлоттербек, Маатсен, Джан, Забітцер, Адейємі, Бранд, Санчо, Фюллькруг.
  • “Реал”: Куртуа, Карвахаль, Начо, Рюдігер, Менді, Вальверде, Кроос, Камавінга, Беллінгем, Родріго, Вінісіус.

Матч обслуговуватиме Славко Вінчич зі Словенії.

Читайте також: