Мбіллі: “Для мене велика честь битися із Сергієм Дерев’янченком”

Француз Крістіан Мбіллі (27-0, 22 КО) прокоментував майбутній поєдинок з українським боксером суперсередньої ваги Сергієм Дерев’янченком (15-5, 10 КО).

“Для мене велика честь битися з Сергієм Дерев’янченком. Я чую про нього з 16 років. Він переміг кількох французів у аматорах. У професіоналах він бився тільки з гучними іменами. Тож безперечно, це мій найбільший бій на сьогоднішній день”.

10-раундовий бій відбудеться у суботу, 17 серпня, у Квебеку (Канада). Івент прийме арена “Відеотрон-центр”. Раніше, у травні, стало відомо, що сторони українця та француза уклали угоду на цей поєдинок.

29-річний Мбіллі – француз камерунського походження. У ніч проти 26 травня він переміг британця Марка Геффрона технічним нокаутом у першому раунді. Ця перемога стала для Крістіана сьомим захистом титулу WBC Continental Americas у другій середній вазі.

У квітні у Нью-Йорку Дерев’янченко впевнено переміг за очками американця Вона Александера. Раніше Сергій програв мексиканцю Хайме Мунгії рішенням суддів. Сергій наприкінці минулого року розповів, що планує виступати на професійній арені ще близько двох років, а головною його метою залишається завоювання титулу.

Читайте також: