Стало відомо, чи залишиться Максимов на посаді головного тренера “Дніпра-1”

Поєдинок останнього туру чемпіонату УПЛ “Дніпра-1” з одеським “Чорноморцем” міг бути останнім для тренера Юрія Максимова, хоч його підопічні здолали одеситів з рахунком 2:0.

Очікувалося, що коуч розірве контракт з командою, адже був занепокоєний втратою низки провідних футболістів. Максимов заявляв, що 70% гравців “Дніпра-1” вже мають домовленості з іншими клубами щодо продовження кар’єри, а деякі навіть підписали контракти.

Проте комерційний директор “Дніпра-1” В’ячеслав Фрідман розвіяв всі сумніви та розповів, чи залишається Максимов у клубі.

– Максимов захищений контрактом, у якому прописано, що якщо команда посідає 4-5 місця, то він автоматично продовжується ще на рік. Так, не дуже приємно було читати усе те, що він там наговорив, але як він, так і його тренерський штаб мають чинні контракти, які окрім всього, ще і бронюють від служби в армії. Думаю, що ніхто нікуди не збирається йти. Тому можна вважати, що він залишається”, – сказав Фрідман в інтерв’ю телеграм-каналу “Дніпрянин”.

Максимов очолив “Дніпро-1” 14 вересня минулого року, підписавши угоду до 30 червня 2025-го року. Раніше фахівець тренував: “Звягель”, “Ворсклу”, “Кривбас”, “Оболонь” та інші команди.

Читайте також: