“Він заплатить”: Уайлдер хоче помститися Ф’юрі за дві поразки

Деонтей Уайлдер не змирився з поразками від Тайсона Ф’юрі, і тепер кинув виклик на бій своєму старому ворогу.

Уайлдер взявся за бій з Ф’юрі, коли той повернувся в спорт після двох років відсутності через проблеми з психічним здоров’ям. Ф’юрі тоді додав у вазі та зізнався, що веде нездоровий спосіб життя після того, як у 2015 році скинув з трона Володимира Кличка, відібравши титули чемпіона світу.

Повернувшись у форму він наважився вийти на ринг із Уайлдером, грізним американським нокаутером і володарем поясу WBC, у грудні 2018 року. Той перший бій завершився суперечливою нічиєю. Пара продовжувала битися ще двічі протягом наступних кількох років, причому Ф’юрі переміг у двох других боях.

Уайлдер насилу змирився з поразками. Він взяв багато тайм-ауту і лише нещодавно повернувся, за винятком одного раундового удару з Роберта Геленіуса, і це повернення також не пройшло добре, він був побитий за очками Джозефом Паркером у грудні минулого року. Тепер Уайлдер знову зосередився на тому, щоб помститися Ф’юрі.

“Я хочу, щоб Тайсон Ф’юрі заплатив. Я не думаю, що цей розділ закінчено. У Саудівської Аравії є джерело та сила, щоб усе це сталося. Я дуже хочу повернути його назад і забрати все золото. Я з нетерпінням чекаю на тривалу роботу з саудівцями, навіть коли відновлю титули. Я щиро вірю, що буду беззаперечним чемпіоном і буду тримати всі ці пояси”, – наголосив Уайлдер.

Та з огляду на те, що Ф’юрі втратив усі свої пояси та не зміг виграти беззаперечний титул проти Усика, Уайлдеру доведеться прокласти інший шлях до вершини, якщо він хоче бути там.

Читайте також: