Збірна України з волейболу поступилася Німеччині у спарингу

Чоловіча збірна України з волейболу провела перший контрольний матч під керівництвом нового тренера Рауля Лосано. “Синьо-жовті” в оновленому складі поступилися національній команді Німеччини – 1:3.

У цьому спарингу аргентинському наставнику, який очолив команду у квітні, довелося обійтися без Олега Плотницького, Василя Тупчія та ще кількох гравців, які з різних причин відмовилися прибути до національної команди.

Україна зіграла у наступному стартовому складі: Сергій Євстратов, Євген Кісілюк, Дмитро Янчук, Юрій Семенюк, Максим Дрозд, Дмитро Шаповал, Олександр Бойко. У першому сеті “синьо-жовті” з боєм поступилися (22:25), у другому – взяли реванш (25:21). Наступні дві партії залишились за німцями. Найрезультативнішими українськими гравцями стали Шаповал та Янчук, які набрали по 13 очок.

Збірна України продовжує тренувальний збір, готуючись до Золотої Євроліги-2024. У четвер, 16 травня, команда Лосано зіграє ще один спаринг зі збірною Польщі. Вже за два дні, 18 травня, наша команда зустрінеться з Румунією у першому турі Золотої Євроліги.

Читайте також: