Василь Ломаченко впевнено нокаутував Джорджа Камбососа та став чемпіоном світу за версією IBF у легкій вазі

У неділю, 12 травня український боксер Василь Ломаченко здобув впевнену перемогу над австралійцем Джорджем Камбососом у бої за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.

Поєдинок міг відбутись два роки тому, проте Ломаченко відмовився через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну, вибравши захист рідної країни. Таким чином, Джордж Камбосос боровся із Девіном Хейні, втративши всі пояси легкої ваги. Навесні 2024 року боксери, як очікувалося, зустрілися у довгоочікуваному бою за вакантний пояс IBF, яким раніше володів Хейні.

Перші два раунди пройшли на користь Ломаченка, який активно використовував більше ударів і навіть кілька разів пробивав блок Камбососа. Українець домінував, вибиваючи численні комбінації. Тим часом, австралієць в основному відповідав ударами в тіло свого суперника.

У наступних двох раундах Камбосос почав збільшувати активність. Але Ломаченко не збавляв обертів і продовжував наносити успішні комбінації ударів.

У п’ятому раунді Ломаченко здійснив сильний удар у голову Камбососа, що мало відправити австралійця у нокдаун. Однак той залишився на ногах і продовжив бій. У наступних раундах австралієць намагався відповісти, але український боксер активніше контролював бій.

У восьмому раунді Ломаченко завдав Камбососу розсічення брови після сильного удару. Українець продовжував наносити більше ударів, домінуючи над австралійцем.

У 11-му раунді Ломаченко здобув перемогу над Камбососом достроково, відправивши суперника в нокдаун двічі, після чого бій було завершено.

Читайте також: