Ломаченко – Камбосос: де та коли дивитися поєдинок та які ставки букмекерів

У неділю, 12 травня, колишній екс-чемпіон світу у трьох вагових категоріях, Василь Ломаченко, виступить у поєдинку проти колишнього абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Джорджа Камбососа.

Поєдинок між українцем і австралійцем відбудеться у місті Перт, Австралія. На кону буде стояти вакантний титул IBF у легкій вазі.

Де та коли дивитися

Трансляцію поєдинку Ломаченко – Камбосос можна буде переглянути на британському каналі Sky Sports та американському ESPN+. Українські транслятори відмовилися від показу заходу.

Також українці зможуть безкоштовно переглянути бій Ломаченко – Камбосос на сторінках Top Rank у YouTube та Facebook. Очікується, що головний поєдинок розпочнеться в неділю, 12 травня, не раніше 6:00 за київським часом.

Ставки букмекерів

Ломаченко вважається фаворитом з коефіцієнтом 1,16, тоді як на перемогу Камбососа пропонується коефіцієнт 5,60. Найменш ймовірним результатом є нічия з коефіцієнтом 23,00.

Букмекери вважають, що найбільш імовірним результатом бою є перемога Ломаченка за очками з коефіцієнтом 1,53, а також його достроковий тріумф з коефіцієнтом 3,50.

Ставки на виграш Камбососа за рішенням суддів мають коефіцієнт 9,50, а на його нокаут – 13,00.

Останні поєдинки боксерів

Останній бій Ломаченка відбувся у ніч на 21 травня 2023 року, коли він програв американцю Девіну Гейні одноголосним рішенням суддів у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

У своєму останньому поєдинку у липні 2023 року Камбосос переміг британця Макса Х’юза, здобувши другорядний титул IBO у легкій вазі. Попередньо він двічі поступився Гейні, втративши звання абсолютного чемпіона світу, яке він завоював у листопаді 2021 року перемігши американця Теофімо Лопеса.

На даний момент у 36-річного Ломаченка 17 перемог (11 – нокаутом) і 3 поразки, а у 30-річного Камбососа 21 перемога (10 – нокаутом) і 2 поразки.

Читайте також: