35-річний Марлос завершив кар’єру

Марлос Ромеро Бонфім, екс-футболіст “Металіста”, “Шахтаря” та збірної України завершив кар’єру у віці 35 років.

Технічний вінгер починав у рідній Бразилії (Коритіба, Сан-Паулу), після чого транзитом через уругвайський “Рентістас” опинився у харківському “Металісті” у 2012 році. Влітку 2014-го перейшов до “Шахтаря”, де затримався на сім з половиною років.

У складі “гірників” Марлос виграв 12 трофеїв, у тому числі чотири рази ставав чемпіоном України. У 2017-му він отримав українське громадянство, після чого відіграв за збірну України 26 матчів (у тому числі на Євро-2020), у яких відзначився одним голом та шістьма асистами.

На початку 2022 року Марлос покинув Україну. Протягом року виступав за “Атлетіко Паранаенсе”, а з початку 2023 року залишався без клубу.

Днями стало відомо про заплановану участь натуралізованого українця у медіатурнірі Kings World Cup у складі команди UA Steel, разом із багатьма зірками футболу минулих років — президентом УАФ Андрієм Шевченком (одним із творців команди), Артемом Федецьким, Даріо Срною, Едмаром, Жу Андрієм Пятовим, Дмитром Чигринським, Євгеном Коноплянкою та іншими.

Читайте також: