Роман Яремчук влітку покине “Валенсію”

Іспанська “Валенсія” відмовилася від можливості викупу контракту Романа Яремчука в бельгійського “Брюгге”. Про це клуб повідомив агенту українського футболіста.

За інформацією іспанських ЗМІ, клуб не має змоги оплатити зарплату форварду збірної України, яка становить 1,3 мільйона євро на сезон у “Брюгге” і 700 тисяч у “Валенсії”. Ці умови не задовольняють бельгійський клуб, що призводить до припинення оренди з “кажанами”.

Для повного викупу контракту “Валенсії” потрібно виплатити 4 мільйони євро, але клуб не має можливості знайти таку суму. Іспанський клуб планує реалізувати своїх лідерів на суму від 20 до 25 мільйонів євро влітку, щоб збалансувати бюджет на наступний сезон.

Хоча Роман Яремчук був готовий знизити свою зарплату для продовження кар’єри в Ла Лізі, однак фінансова нестабільність “Валенсії” унеможливила таку пропозицію з боку футболіста.

У сезоні 2023/24 Яремчук грав у “Брюгге”, а потім перейшов у “Валенсію” на правах оренди. Попри початкові труднощі, він забив чотири голи за іспанський клуб, включаючи матч проти “Реала” з рахунком 2:2.

Влітку Роман Яремчук матиме змогу представляти збірну України на Євро-2024, після чого можуть з’явитися нові можливості для продовження його кар’єри.

Читайте також: