“Реал” тримає оборону проти “Баварії”: як завершився перший тайм матчу відповіді 1/2 ЛЧ

У середу, 8 травня, у Лізі чемпіонів проходить останній матч-відповідь 1/2 фіналу сезону 2023-2024. У столиці Іспанії на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” мадридський “Реал” приймає мюнхенську “Баварію”. Правило виїзного голу не діє.

Тиждень тому команди зіграли захоплюючий матч у Мюнхені, де фанати мали можливість побачити чотири голи. “Баварія” та “Реал” завершили гру з рахунком 2:2, розписавши нічию.

Вже з перших секунд матчу Вінісіус Жуніор вміло уникнув атаки суперника під час слаломного проходу, але один з опонентів все ж встиг вибити м’яч за межі поля. Реал” отримує можливість виконати кутовий удар.

Тоні Кроос виконав подачу з кутового, але один із захисників вистрибнув та головою відбив м’яч.

На 5 хвилині поєдинку Родріго виконав вбивчу передачу з межі карного майданчика, але один із захисників, в останню мить, встиг на неї зреагувати. Карвахаль прострілив з правого флангу, але ніхто з партнерів у штрафному не зумів замкнути.

Небезпечний момент! Серж Гнабрі вдало підхопив ювелірний пас у штрафному майданчику і відправив м’яч далеко вбік від правої стійки. М’яч вилетів за межі поля. Реал” виконує удар від воріт.

На 12 хвилині матчу Вінісіус заробив штрафний на лівому фланзі та він змарнував чудову нагоду забити, а потім з його добиванням впорався Ноєр.  За три хвилини потому Вінісіус зі входу до штрафного пробив повз дальню стійку. Вінісіус намагався запресингувати Ноєра, але голкіпер “Баварії” надійно вибив м’яч подалі.

На 26 хвилині у Баварії” через ушкодження Гнабрі відбулася заміна, на поле виходить Альфонсо Девіс. Минуло 30 хвилин поєдинку і вже сейв від Луніна! Український голкіпер відбив м’яч кінчиками пальців після потужного пострілу Кейна у нижній кут.

Останні 15 хвилин першого тайму минули відносно спокійно, хоча Реал” та Баварія” мали декілька шансів забити, особливо зі штрафного, однак вони залишились без реалізації.

Минув перший тайм, попри компенсований час (+1 хв) команди йдуть на перерву з сухими воротами. Рахунок – 0:0.

Склади команд

  • “Реал”: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді – Чуамені, Кроос, Вальверде – Беллінгем – Вінісіус, Родріго.
  • “Баварія”: Ноєр – Кімміх, Де Лігт, Даєр, Мазрауї – Павлович, Лаймер – Гнабрі, Мусіала, Сане – Кейн.

Читайте також: