Джейк Пол: “Я люблю Майка Тайсона, але на рингу один із нас має померти”

Відомий YouTube-блогер і боксер Джейк Пол (9-1, 6 КО) заявив, що налаштовується на запеклий бій проти колишнього абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Майка Тайсона (50-6, 44 КО).

“Це війна; у коханні та на війні все справедливо. Я люблю цього хлопця, але як тільки це переросло у професійний бій, один із нас має померти. Він ставиться до цього дуже, дуже серйозно, і саме це зробить бій приголомшливим для всіх фанатів.

Він вбивця. Я переходжу в суперважку вагу, так що у нього будуть деякі переваги, але саме це зробить наш бій захоплюючим. У нас обох є сила для нокауту одним ударом. Це те, що йому судилося робити і для чого він народився.

І саме він хотів, щоб це був професійний поєдинок. Ми з’ясовували правила, і Майк сказав: “Я хочу, щоб це був професійний бій. Я хочу покінчити з цим хлопцем і зупинити все, що він робить”. Тому я погодився на професійний статус, бій буде справжнім, наскільки це можливо”.

Поєдинок між Джейком Полом і Тайсоном має відбутися 20 липня на арені AT&T Stadium у місті Арлінгтон, штат Техас, США. Департамент ліцензування та регулювання Техасу (TLDR) вимагатиме від Майка проходження спеціальних медичних тестів, щоб допустити можливість його участі у поєдинку за професійними правилами боксу.

Спочатку повідомлялося, що івент Тайсона та Пола буде проведено як виставковий бій. Згодом стало відомо, що поєдинок відбудеться за стандартними правилами боксу.

30 червня Залізному Майку виповниться 58 років. У листопаді 2020 року Тайсон провів виставковий бій з ексчемпіоном світу у п’яти вагових категоріях Роєм Джонсом. Поєдинок завершився внічию. В андеркарді івенту Джейк Пол нокаутував Нейта Робінсона.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Читайте також:

  1. До бою Усик-Ф’юрі випустили пам’ятний годинник
  2. IBF заявила, що позбавить свого титулу переможця бою Усик — Ф’юрі: яка причина