“У його захисті є дірки”: Камбосос розповів про слабкі місця Ломаченка

12 травня 2024 року відбудеться поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом. Боксери змагатимуться за вакантний титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF.

Обидва спортсмени раніше вже були володарями поясу IBF. Але, на відміну від Ломаченка, Камбосос вже має досвід абсолютного чемпіонства світу, чого прагне й українець. Однак австралієць показує впевненість у своїх можливостях.

“Я працюю з одним з тренерів Хейні. У мене є чудова команда, гарні очі, і ми бачимо всі ці прогалини. Ломаченко – великий, він легенда, але у його захисті є дірки, він вже тричі програв. Ми це врахуємо.

Я скажу вам одне – ми знаємо його IQ, ми знаємо його боксерські вміння, ми знаємо, який у нього талант, але я не відчуваю, що зараз він має волю і характер, як у мене”, – розповів Камбосос.

Нагадаємо, що Ломаченко в останньому бою поступився американцю Девіну Хейні в травні 2023 року, не здобувши абсолютного чемпіонства світу. Тим часом, Камбосос двічі виходив на ринг із Хейні, програвши обидва рази і втративши усі свої титули.

Читайте також: