“Збираюся розгромити Джошуа“: Хргович погрожує британцю та його фанатам

Обов’язковий претендент на титул IBF, хорватський супертяж Філіп Хргович (17-0, 14 КО) 1 червня битиметься з британським боксером надважкої ваги Даніелем Дюбуа (20-2, 19 КО).

Бій пройде в Саудівській Аравії в рамках вечора боксу, де головним поєдинком буде бій Дмитра Бівола та Артура Бетербієва.

Напередодні бою непереможний хорват Хрговіч став погрожувати Джошуа та всім його фанатам прямо в інтерв’ю з Queensberry.

“Слухай, я розгромлю Дюбуа, а потім у вересні приїду на Уемблі, щоб битися з Джошуа. Пам’ятаєте, коли приїхала збірна Хорватії? Вони розгромили вашу збірну. Я збираюся зробити це знову. Я прийду на Уемблі перед 80 000 британців і збираюся розгромити Джошуа. Це мій план“, – сказав хорват.

Нагадаємо, 31-річний Хргович у рамках вечора боксу Day of Reckoning в Ер-Ріяді 23 грудня 2023 року технічним нокаутом у першому раунді переміг Марка Де Морі з Австралії.

Джошуа в останньому поєдинку здобув перемогу над екс-чемпіоном світу в UFC Френсісом Нганну. Вже в першому раунді британець вразив камерунця потужним ударом, відправивши його в нокдаун. Френсіс зумів піднятися та продовжити бій, але у другому раунді Джошуа провів ще одну класну атаку та нокаутував суперника.

Читайте також: