“Баварія” – “Реал”: як минув перший тайм матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 30 квітня, мюнхенська “Баварія” приймає мадридський “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів сезону-2023/24.

Після першого голу “Реала” у матчі, Сане падає в штрафному майданчику “Реала”, проте правил не порушено. Отже, пенальті не буде.  Тим часом, Горецка пробив з меж штрафного, але цю спробу було заблоковано обороною “Реала”.

“Реал” досить тривалий час катає м’яч, не віддаючи його супернику.

На 34-тій хвилині “Вершкові” заробили кутовий. Ноєр вийшов з воріт і відбив м’яч кулаками після подачі Крооса з кутового.

Тепер “Баварія” розгортає свою тривалу атаку, але Родріго відпрацював в обороні. Кутовий отримали мюнхенці. Горецка порушив правила під час подачі кутового для “Баварії”.

40 хвилина матчу: Мусіала заробив штрафний удар перед карним майданчиком мадридців. Дуже вигідна позиція для удару, проте Кейн зі штрафного пробив повз ворота.

Мазрауї збив Беллінгема перед карним майданчиком “Баварії” і отримав жовту картку. Тепер “вершкові” мають потенційно небезпечний штрафний. Родріго виконав удар, але попав у стінку.

Тепер кутовий для команди Анчелотті та ще один для “Реала”.

Кінець першого тайму. Команди пішли на перерву із мінімальною перевагою “Реала” – рахунок 1:0.

Нагадаємо, матч-відповідь між “Реалом” і “Баварією” заплановано на середу, 8 травня, на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді.

Читайте також: